σε περίπτωση που θέλεις να αφήσεις τα βιβλία σου και η βιβλιοθήκη που πήγες δεν τα χωράει όλα, ψάξε στο χάρτη για κάποια άλλη βιβλιοθήκη ή επικοινώνησε μαζί μας! θα έρθουμε να τα πάρουμε...

και θα τα μοιράσουμε στις υπόλοιπες εντός της πόλης! μην τα πετάς, μην τα αφήνεις εκτεθημένα στα καιρικά φαινόμενα! ευχαριστούμε!

έχεις μια ιδέα για να κάνουμε τα "λιμάνια" ακόμη καλύτερα? θέλεις να βοηθήσεις? επικοινώνησε μαζί μας!

 

θέλεις να κατασκευάσεις ένα "book port"? κάντο, υπάρχουν πολλά μέρη στην πόλη για να το εγκαταστήσουμε!

αυτός εδώ ο χώρος

Created: Wednesday, 19 August 2020

domain, λογότυπα, σχέδια, ιδεές, χάρτες, βιβλία, προτάσεις... δημιουργήσαμε αυτόν εδώ τον χώρο για να ενημερώνουμε τους αναγνώστες, τους συμπολίτες, τους υποστηρικτές! γιατί και ένα βιβλίο να πάρεις ή ένα βιβλίο να προσφέρεις είσαι υποστηρικτής της ιδέας!

επίσης δημιουργήσαμε τα προφίλ μας στα social media... ψάξε μας στο facebook & στο instagram. λίγο πολύ θα βρεις αυτά που θα βρείς και εδώ.

τα καλύτερα όμως θα τα βρείς στα βιβλία που θα διαβάσεις... στα βιβλία που θα προσφέρεις! οι βιβλιοθήκες μας λιμάνια είναι, θα σε ταξιδέψουν...

οι συζητήσεις

Created: Wednesday, 05 August 2020

οι συζητήσεις ξεκίνησαν, η ιδέα άρεσε! τα σχόλια θετικά. η βοήθεια ήρθε από αυτούς που θέλαμε -και από αυτούς που δεν το περιμέναμε- το πρώτο βήμα έγινε!

ήρθαν και άλλοι να βοηθήσουν - τους ευχαριστούμε! γινόμαστε περισσότεροι και το σχεδιάζουμε καλύτερα. το προχωράμε, δεν έμεινε μια ακόμη ιδέα στο συρτάρι.

η ιδέα

Created: Wednesday, 29 July 2020

η ιδέα ήρθε στο πρώτο ανέβασμα του Κορυλόβου από το μονοπάτι του Speedway Vertical. Εκεί όπου οι δρομείς περιμένουν να λάβουν εκκίνηση. Εκεί όπου τα παγκάκια είναι αρκετά, η θερμοκρασία ιδανική, η βρύση, η φύση, η ηρεμία!